Nieuws

Het feest der feesten in Zandhazendurp

Het gaat goed met het feest der feesten in het jubilerende Zandhazendurp. Al 55 jaor zen de minsen daor gelukkig mi mekare. Diverse evenementen hebben de afgelopen weken al de revue gepasseerd. En dan is het eindelijk zover, we staan aan de vooravond van carnaval 2020. Vier jij het carnavalsfeest met ons mee ? Alle informatie die je zoekt staat op www.zandhazendurp.nl

Vrijdag 14 februari -> 19.30 uur Kansplus carnaval voor mensen met een verstandelijke beperking in De Kentering. Aanmelden via mari of j.vdheuvel.

Zaterdag 15 februari -> 14.00 uur Kinderfeesten in de Kentering. Kaartverkoop Profile van Hassel Dorpsstraat en aan de kassa.

Zondag 16 februari -> 12.19 uur Start Reutemeteutrit op Gildeplein. -> 17.30 uur Prijsuitreiking in D’n Beer.

Woensdag 19 februari -> 19.30 uur Oplevering prinsenwagens. Prins Dirk d’n Urste en Jeugdprins Tim d’n Tweede met hun gevolg krijgen uit handen van de bouwploeg de beide prinsenwagens officieel overhandigd. Locatie: De Kentering.

Donderdag 20 februari 20.00 uur -> Bouwersbal in Grand Café Rosmaelen.

Vrijdag 21 februari Scholenoptocht. Start 9.45 uur in de Striensestraat. Route Striensestraat, Hortensiastraat, Nieuwstraat en Dorpsstraat. Ontbinden bij De Kentering. Daarna carnavalsfeest voor deelnemers scholenoptocht in De Kentering. 14.30 uur -> HEVO Seniorencarnaval in De Ontmoeting aan de Tulpstraat. Kaarten verkrijgbaar in De Ontmoeting a € 2,00.

Zaterdag 22 februari 14.30 uur -> Kinderoptocht. Vertrek bij SJV in Mimosastraat. Inschrijven via www.zandhazendurp.nl/inschrijven Aankomst op De Driesprong rond 15.00 uur. 15.00 uur -> Intocht Plus. Prins Dirk d’n Urste en Adjudant Ton arriveren in Zandhazendurp. Sleuteloverdracht, uitreiking Hannus d’n Heiboer Trofee en aanslaan eerste fust bier op De Driesprong. Daarna diverse activiteiten op podium bij Kentering. 18.00 uur -> Prijsuitreiking kinderoptocht in De Kentering. 20.00 uur -> Veurpruve CC De Kepkes. Café D’n Beer.

Zondag 23 februari 10.00 uur -> Carnavalsmis in de Lambertuskerk aan de Torenstraat. 14.11 uur -> Grote optocht van Zandhazendurp. Route Bruggen. Schoolstraat, Dorpsstraat, ontbinden op Gildeplein. Inschrijven: www.zandhazendurp.nl/inschrijven 18.00 uur -> Prijsuitreiking optocht in De Kentering. 19.00 uur -> Rommelpot voor de basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8. SJV gebouw Mimosastraat. Kaartverkoop aan de ingang. 20.00 uur -> Prins Dirk d’n Urste en zijn Raad van XI bezoeken Steunpunt van Meeuwenhof.

Maandag 24 februari 11.11 uur -> Groot Carnavalsontbijt in De Kentering. 13.30 uur -> De Stichting

Vrienden van het Rosmalens Carnaval bezoekt de instellingen Mariaoord, Binckhorst en Annenborch

Muzikale begeleiding CV De Likkebaerden. 18.00 uur -> Pleinfeest Hedde FF op het plein voor de

Kentering vanaf 20.00 uur gaat het feest verder in De Kentering. 18.55 uur -> Carnavals TOP 55 in

Café-Zaal D’n Beer. 19.00 uur -> Rommelpot voor de basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8. SJV

gebouw Mimosastraat. Kaartverkoop aan de ingang.

Dinsdag 25 februari 11.11 uur -> Fruhshoppen in De Kentering. 12.30 uur -> Zandhazendweilfestival

in centrum Rosmalen. Deelnemende horecagelegenheden, De Kentering, Café D’n Beer, Grand-Café

Rosmaelen en Café Bottles. 14.00 uur -> 55+ Carnaval in De Kentering. 17.30 uur -> Afscheid

Jeugdprins Tim d’n Tweede en zijn gevolg in de theaterzaal van de Kentering. 18.30 uur ->

Rommelpot voor de basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8. SJV gebouw Mimosastraat.

Kaartverkoop aan de ingang. 23.45 uur -> Afscheid carnaval 2020. We halen Hannus en Hanneke van

De Driesprong op en nemen om 00.00 uur afscheid samen met hun van carnaval 2020 in De

Kentering.