Nieuws

Thuis in Rosmalen, aanstaande zondag op Ros Radio van 13.00-14.00 uur

Komt dat windmolenpark er nou in de polder?

Hoe is het om als verpleegkundige op een corona afdeling te werken?

Op de laatste dag van mei, de dag voordat het experiment start met de open terrassen, opnieuw een uitzending van Thuis in Rosmalen. Wat staat ons de komende tijd te wachten?

Op dat vlak en op andere gebieden gaan we in gesprek met Fred Dentz, die samen met zoon Mark werkt in bistro mijnheer Dentz aan de Driesprong in Rosmalen. Morgen open, en dan?

Ook spreken we met Anton Steenbergen, directeur van Perron-3, theater te Rosmalen. Inmiddels ten dele open, en wat gaat er morgen gebeuren, en wat heeft de sluiting teweeg gebracht?

Tussen Oss en Den Bosch is er in de polder een windmolenpark gepland, waar steeds meer tegenwind tegen ontstaat. In de uitzending horen we Nijs van der Vaart, bestuurslid van Groen in zicht. Van hem horen we de stand van zaken omtrent de ontwikkelingen rondom het windmolenpark.

En de zorg heeft applaus gekregen de laatste tijd, maar hoe is het om op een corona afdeling te werken? En komt er een tweede coronagolf? We horen daarover Carmen, verpleegkundige, zij heeft inmiddels vele corona patiënten verzorgd, en verteld hoe dat haar is vergaan.

Techniek: Herman Hubers

Presentatie: Hans Breuer