Nieuws

Royal Night of Music 2019: Happy Together

In Engeland heb je Night of the Proms, in Rosmalen de Royal Night of Music

Voor de 4e editie van de Royal Night of Music zal de theaterzaal van Perron-3 op 4 & 5 oktober worden omgetoverd tot een Promconcertzaal. Twee avonden op een rij zal een gevarieerd programma voor jong en oud worden geboden met instrumentale muziek & zang. De line-up voor dit jaar – Harmonieorkest St.Cecilia en Koor Voluum uit ’s-Hertogenbosch

Harmonieorkest St.Cecilia is een onderdeel van Muziekvereniging St.Cecilia Rosmalen. In dit orkest zijn zowel jong als oud vertegenwoordigd en maken de muzikanten – zo’n 40 muzikanten in totaal – wekelijks met veel plezier muziek.

Het Harmonieorkest speelt bewerkingen van symfonische muziek, popmuziek, filmmuziek, amusementsmuziek en musicalrepertoire. Bij de Royal Night of Music is het Harmonieorkest de leading voice of music. Het orkest staat onder leiding van dirigent en musicus Marco van Dulmen .

De verwachtingen van muzikanten en dirigent Harmonieorkest over de Royal Night of Music 2019; “Wij zijn er klaar voor om samen met Koor Voluum een gezellige en spetterende muzikale avond neer te zetten ”