Ingrid uit Rosmalen is de gelukkige winnares van 188.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat op zondag 10 maart werd uitgezonden.
Nadat Ingrid 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.
Ingrid was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 5246 uitgenodigd in de studio.

Ingrid, werkzaam als office manager en 28 jaar getrouwd met Peter, weet niet wat ze meemaakt: “Wat een geweldig bedrag!
Afgelopen zondag keek ik voor het eerst naar Miljoenenjacht. Dat ik hier nu sta en zo’n mooi bedrag mee naar huis mag nemen is wel heel bijzonder.
Ik heb een zoon van 20 en als ik met een mooi bedrag naar huis zou gaan, heb ik gezegd dat ik iets moois voor hem zou kopen. Dat gaat met dit bedrag wel lukken!”

Dubbel in de prijzen
Bijzonder in deze uitzending was dat Ingrid in de eerste ronde tot twee keer toe mocht gaan staan, omdat ze het dichtste bij het juiste antwoord op een schattingsvraag zat en vervolgens ook nog het juiste antwoord gaf op een vraag.
Dat gebeurde niet eerder in de geschiedenis van het programma. Toen Ingrid haar naam voor de tweede keer hoorde – en ze dus al verzekerd was van een plek aan de desk in de volgende ronde – koos ze voor een koffer waar een home sound system in bleek te zitten.
Ingrid ging dus óók met deze prijs naar huis.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Ingrid was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Rosmalen (postcodegebied 5246) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow.
Na een spannende strijd, eindigde Ingrid als finalist en mocht zij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen.
Door koffers te openen, maakte zij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
Uiteindelijk werd dit een bedrag van 188.000 euro.
Haar buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een e-reader met 50 euro BookSpot cadeautegoed naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.