Voor het vijfde jaar op rij stond op vrijdag 5 april 2019 de jaarlijkse Pubquiz op het programma,

die ook dit jaar werd gespeeld in de grote zaal van Biercafé en Feestzaal D’n Beer te Rosmalen.

Het bestuur van HUP, Twan Kersten, William Meijer, Martijn van der Elsen en Hans van der Elsen kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde Pubquiz.

Korfbalclub HUP is te klein om daadwerkelijk korfbal te spelen, maar voelt zich groot genoeg om met een Pubquiz zich in te zetten voor een bepaald goed doel.

Met bijna 150 inschrijvingen werd gespeeld over 10 rondes met 10 vragen in diverse categorieën, o.a: geschiedenis – aardrijkskunde – kunst of gezondheid – koken – verkeer en men kon individueel deelnemen of in teamverband (min 3 – max 5 pers).

Werd er in de voorgaande jaren gespeeld voor de Stichting ‘Geef haar een kans’ en ‘Hartsdromen, Stichting ‘Huifbed’, onderzoek MS en Stichting ‘Wensambulance’, dit jaar is het goede doel ‘Hospice de Duinsche Hoeve’ in Rosmalen voor de vernieuwing van de huidige keuken.

Hospice de Duinsche Hoeve is een kleinschalige hospice met ruimte voor negen gasten die ongeneeslijk ziek zijn en daar hun laatste levensdagen doorbrengen.

Optimale verzorging en persoonlijke aandacht word daar geboden door deskundigen en dankzij het kleinschalige karakter van de hospice hangt er een warme en huiselijke sfeer.

Tekst en foto’s Ted van der Loo

Meerdere foto’s op: www.thuisinhetnieuws.nl