Zaterdag 6 april was de grote zaal van De Kentering – Party – Events – Food weer goed bezet en heeft vooral het wat jongere publiek genoten van hetgeen er deze avond geboden werd.

De opwarmer was in goede handen van Feest-DJ Pallee, en Marco Kraats, geen onbekende in Rosmalen liet weer zien en horen dat hij zich op een groot podium helemaal thuis voelt.

Feest-DJ Pallee nam daarna het stokje even van hem over, om WC Experience de kans te geven het podium klaar te maken voor hun optreden met een geweldig show en goed stuk muziek.

De mannen van Dancelite, Light & Sound support zorgden zoals altijd op de van hun bekende wijze voor een daverende lichtshow en geluid.

WC Experience is een van de bekendste dialectbands van Nederland en timmert al 30 jaar aan de weg en mocht jaren geleden de prijs voor “beste dialectband van Nederland” in ontvangst nemen en zelf noemen ze hun genre “Rock ’n Loll”.

Marco Kraats is dé feestzanger in het blauwe pak die al 10 jaar feestjes bouwt in het hele land o.a. op Dutch Valley, de Sneekweek en de 4Daagse Nijmegen.

Ook is hij geen onbekende aan de Spaanse Costa’s en wintersportbestemmingen in Oostenrijk.

Tekst en foto’s Ted van der Loo

Voor meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl