Daar het voor iedereen goed is om in beweging te blijven wordt in Zorgcentrum Annenborch de vrije tijd goed ingevuld met activiteiten die ontspannen en prestatie gericht zijn en
gezelligheid bieden en omdat er rekening wordt gehouden met beperkingen zijn de activiteiten voor iedereen toegankelijk.
En activiteiten genoeg, wat dacht u van o.a. kaarten, biljarten, sjoelen, koersbal, gym, breicafé, kienen enz. enz. enz ……….

En zo stond, zondag 28 april, het danscafé op de kalender dat elke laatste zondag van de maand gehouden wordt van 14.00 tot 16.00 uur in de tot danszaal omgebouwde Gasterij de Hoef van Annenborch .
Men kan er heerlijk genieten van dans, muziek, kopje koffie/thee of een borrel en van Line Dancegroep “De Oldtimers” van de HEVO, die bijna altijd aanwezig is.
Alle activiteiten worden natuurlijk verzorgd door de altijd aanwezige vrijwilligers en het personeel van Annenborch en de muziek tijdens het danscafé was deze keer in zeer goede handen van DJ Maike Bosch en haar assistente José.

Tekst en foto’s Ted van der Loo

Zie meer foto’s op www.thuisinhetnieuws.nl