Op zondag 8 september 2019 organiseert de Ondernemersvereniging Kom Rosmalen i.s.m. CMR Rosmalen de 42e EDITIE van het KOM Festival in het vernieuwde centrum van Rosmalen.
Het gehele centrum heeft in 2018 een geweldige versterking gekregen met diverse grote, kleinere en leuke nieuwe winkels.
Vele bedrijven en verenigingen uit Rosmalen en uit de regio zijn elk jaar zeer actief aanwezig en geven een belangrijke invulling voor het evenement.
De gevestigde ondernemers in de KOM, hebben deze dag allen hun winkels open.
De horeca heeft zijn terrassen uit staan bij de diverse podia in het centrum van Rosmalen.
Het is jaarlijks een geweldig gezellig feest voor jong en oud met min.125 deelnemers en is gratis toegankelijk vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.
Parkeren is ook gratis op de diverse parkeerterreinen.
Het organiserende comité van het KOM Festival van 2019 zou het bijzonder op prijs stellen, als u het initiatief zou nemen om uw "tak van sport" of bedrijf te presenteren tijdens dit feestelijke evenement.
Hierdoor bent u natuurlijk tevens mooi in de gelegenheid om uw bedrijf of vereniging positief te profileren.
Het festival trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers uit de gehele regio. Indien gewenst, kunnen we ook aandacht schenken aan uw bijzondere vorm van aandacht voor uw speciale presentatie binnen de media.
Als u wilt deelnemen aan het Kom Festival staat uw evt. gehuurde marktkraam geheel opgebouwd met bovenzeil klaar voor u.