Stichting Oss Cultureel bereidt zich voor op de derde editie van het zeer succesvolle Oeverloos. Van 23 t/m 27 oktober 2019 vindt Oeverloos Theaterroute opnieuw plaats. Startpunt van deze verrassende Theaterroute is deze keer Acropolis in Megen!

Oeverloos meandert langs de Maas en vindt elke editie plaats op een andere plek langs de dijken van de rivier, die meer dan 40 km lang door gemeente Oss loopt. Het is een theaterbeleving van zo’n 1,5 uur, voor jong en oud. Met elke editie een nieuw op maat geschreven verhaal.

Onze Theaterroute staat voor lokaal cultureel talent en lokale verhalen. De gehele voorstelling wordt uitgevoerd door lokale amateurspelers & professionals, onder leiding van professionele theatermakers.

De perspresentatie is op maandag 13 mei 2019 in de Groene Engel.
19.45u ontvangst. 20.00u start presentatie Graag aanmelden voor 6 mei.