Afgelopen woensdagavond tussen 8 en 9 uur draaide Hans Hendriks zijn 1000ste (duizendste) uitzending van de Muziekzolder.

Sinds juni 1997 draait het programma de Muziekzolder waarvan de naam ooit is bedacht door Will van Tongeren.
Samen met Will heeft Hans 86 afleveringen gemaakt en door plotseling overlijden van Will heeft Hans het vanaf dat moment alleen gedaan tot nu op 29 Mei zijn 1000ste aflevering plaatsvond.
Het grootste gedeelte is bij zijn trots Radio Vladeracken gebeurd die vanwege de herindeling van Geffen en Oss werd genoodzaakt te stoppen eind 2014.
Bij Ros Radio is Hans te beluisteren op dins- en donderdag tussen 2 en 3 uur ’s middags en op maan- en woensdag tussen 8 en 9 ’s avonds.
Zo kwamen er ook nieuwe ideeën zoals een internet station Wonderfullradio.
Daar worden op dit moment programma’s gemaakt door o.a. Tiana Greve, Teus van de Kuijlen, Hans Hendriks, Peet Kappen en John van Niftrik.
Programma’s welke door diverse lokale omroepen uitgezonden worden in Brabant waaronder RosRadio, 1Fm (Oirschot) maar ook in de Mix Cloud te beluisteren zijn.

Hans Hendriks beheerd ook een website www.offshoreradio.org waar zo’n 60.000 uur aan opgenomen radioprogramma’s en teksten op staan.

Wij wensen Hans Hendriks veel succes en luisteraars.