Deze eigenlijk niet meer weg te denken culinaire fietstocht van Satisfaction kenmerkte zich ook dit jaar weer door enkele verrassingen vóór en tijdens de route op zaterdag 15 juni, die via Café D’n Beer werd gestart op het Gildeplein, alwaar geen bus, maar huifkarren klaar stonden voor het vervoer, terwijl ook dit jaar René Holweg het vervoer van de fietsen weer voor zijn rekening nam.

Voortgetrokken door tractoren was “de Stapperij” te Spoordonk de eerste post waar het voorgerecht en ook quizmaster Cees van Iersel de deelnemers opwachtten, waarna men op de fiets richting Boxtel kon vertrekken waar in “De Rechter” het eerste gerechtje werd opgediend.

In “Het Gereghthof” te Vught stond het spelelement “de grabbelbox” op het program, waarna de fietstocht werd vervolgd naar Kasteel Meerwijk waar het hoofdgerecht werd opgediend en Hans van Bussel fungeerde als jeu de boules-quizmaster.

Voor het dessert en prijsuitreiking werd finishplaats Grand Café Rosmaelen te Rosmalen aangedaan, waar ‘The 2 of Us’ voor de muzikale afwerking zorgden.

Voldaan keek men terug op wéér een geslaagde FietsENmenu met onderweg nog diverse opdrachten, met dank aan diegenen die dit jaar verantwoordelijk waren voor de 17e FietsENmenu.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl