Vanwege het warme weer werd de baan al 8.30 uur in gereedheid gebracht, en vanwege de zomerse sferen waren de meeste deelnemers al vroeg uit de veren en in de weer op het circuit van MC Les Vites aan de Tivoliweg in Rosmalen en dat beloofde wat voor de wedstrijden die bij deze zomerse temperatuur vanaf 11.00 uur van start gingen.

Er werd onder deze omstandigheden fel gestreden door alle rijders van jong tot oud tijdens alle wedstrijden en stof vreten dat hoorde erbij, maar dankzij de sproeiwagens viel dat gaande weg de dag toch wel mee.
Er werd gestreden om de punten die mee gingen tellen voor het kampioenschap, waarvoor op zondag 22 september nogmaals punten te verdeeld gaan worden voor de kampioenschappen van KNMV DMX ZUID.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl (sport)