Een belangrijke rol voor het #Vteam bij de 4-Daagse

Ook dit jaar spelen de jongste wandelaars bij de Nijmeegse Vierdaagse een belangrijke rol en maken zeker het verschil, vandaar dat ze graag willen laten zien dat ze meer in hun mars hebben dan de grote mensen denken.

Kinderen van verschillende achtergronden, huidskleuren en afkomst, uit heel de wereld met of zonder handicap die onder begeleiding van de Kindercorrespondent meelopen.

Ze wandelen dagelijks 30 km en als groep worden de kinderen ambassadeurs voor Vriendschap, Vrede en Vrijheid en laten zien dat ze verschil maken en daarom zijn ze het #Vteam.

Het #Vteam is een initiatief van Kindercorrespondent Tako Rietveld: “We zijn er trots op dat de jeugdgroep een traditie begint te worden tijdens de 4-Daagse, want door de reportages en interviews die ze onderweg maken, delen we de stem van de jeugd en dat is waar de Kindercorrespondent voor staat” aldus Tako.