Al jaren roepen wij dat we eens moeten gaan kijken naar de Vierdaagse van Nijmegen.

Dus vandaag de “stoute” schoenen aangetrokken en op naar Wijchen om te gaan kijken en misschien zien we nog wel bekenden die meelopen.

Prachtig weer en dus ons langs de route opgesteld en proberen om die Rosmalense lopers op de foto te kunnen vastleggen. Woensdag is roze gekleurd en dat hebben we geweten het deed bijna pijn aan je ogen zoveel mensen daar gehoor aan geven. Maar we hadden afgesproken om contact te houden en netjes geappd waar we stonden en daarna afwachten tot die voorbij zou komen. Naast een grote oranje boog over de weg. Tot we op een gegeven tijd bericht kregen “ik zie die oranje boog niet staan en ben al bijna door Wijchen heen”.

Na enig speurwerk bleek dat we op de verkeerde plek stonden en hier kwamen de 40- en 50 kilometer voorbij en niet de 30 km wandelaars. Uhm volgend jaar beter !!