In een mum van tijd was “Thuis in Rosmalen” alweer voorbij. In de studio was Pjotr van Leeuwen samen met zijn vriend en medestudent Jos Merkx aanwezig. Beiden student aan de Academie voor Kunst en Vormgeving en zij spraken over de prijs die Pjotr gewonnen heeft. De Lucasprijs; een prestigieuze prijs van de gemeente voor de student aan deze academie die het beste afstudeerproject weet te creëren. Daarnaast nog een telefonisch interview met Robin Mommers die haar werk in het Jeroen Bosch Ziekenhuis mag exposeren.

(Muzikale) Inspiratie, lessen en toekomstplannen vormden de rode draad in deze uitzending en met de muziek uit de afgelopen decennia was het programma in alle opzichten gevarieerd te noemen.

Op de volgende pagina een impressie.

A.s. Zaterdag Herhaling van 17.00 tot 18.00 uur op Ros Radio Ziggo 43 of op www.ros-radio.nl
Kunt u niet wachten op de herhaling. Dan kunt u HIER de uitzending al terug luisteren

Thuis in Rosmalen; hier hoort u thuis!!!