Mevrouw Renders, woonachtig in een appartement op Annenborch vierde op 1 augustus haar 100ste verjaardag, en dit is niet ongemerkt voorbij gegaan.

In het bijzijn van haar zoons Hans en Leon en hun familie en veel medebewoners van Annenborch werd haar verjaardag in het restaurant van Annenborch gevierd, hetgeen toch een bijzonder tintje kreeg toen burgemeester Jack Mikkers de jarige persoonlijk kwam feliciteren en haar een prachtig boeket bloemen mocht overhandigen.

Van de directie van Annenborch kreeg de jarige 100 rode rozen en de hartelijke felicitaties, waarna velen de kans kregen om mevr. Renders te feliciteren met het bereiken van deze bijzondere leeftijd.

Mevr. Renders is 100 jaar geleden geboren in Eindhoven en via Veghel en ’s-Hertogenbosch uiteindelijk met haar echtgenoot, waarmee ze op 01-08-’47 was getrouwd, in Hintham op de Jan Heijmanslaan terecht gekomen. Helaas is haar man in 2000 overleden, waarna zij tot 2012 nog zelfstandig in Hintham heeft kunnen wonen.

Vanaf die tijd bewoont zij een appartement op Annenborch, waar zij nu nog steeds met veel plezier haar plekje heeft gevonden.

Ook ROS TV-Krant feliciteert de jarige met haar 100ste verjaardag.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl