Na vele maanden van voorbereidingen is het dan eindelijk weer zo ver en heeft de SJV een compleet en overzichtelijk draaiboek op de plank liggen voor de KinderVakantieWeek en staat Rosmalen van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus in het teken van bouwen, spelen en heel veel plezier maken.

Net zoals voorgaande jaren werden door Holweg Cargo Service op donderdag 8 aug +/- 1200 pallets aangevoerd voor de huttenbouw en op vrijdag 9 aug het overige materiaal om het terrein aan de Mimosastraat perfect in te richten voor de KVW, hetgeen op zaterdag 10 aug vanaf 8.00 uur door een groep van +/- 100 vrijwilligers werd gedaan.

Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 die zich hebben opgegeven worden 5 dagen bezig gehouden met een diversiteit aan activiteiten zoals o.a.: tenten/hutten bouwen – wipe-out – sportdag – uitgaansdag – film kijken – crazy SJV – survival en het nachtspel.

Op de laatste dag zal er een marktplaats en een extra activiteit plaats vinden en vanaf 18.00 uur zal de KVW feestelijk worden afgesloten.
Op zaterdag 17 augustus zal het SJV terrein aan de Mimosastraat weer worden opgeruimd en “spijkervrij” worden achtergelaten.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl