Na 5 prachtige dagen waar alleen het weer het een beetje af liet weten, werd dag 5 afgesloten met de feestavond voor iedereen die maar op welke wijze heeft meegewerkt aan de jaarlijkse niet meer weg te denken KinderVakantieWeek van de SJV.

Rond de klok van 18.00 uur nam de voorzitter van de SJV, zijnde Michiel Houdijk, de microfoon om een dankwoord uit te spreken aan diegenen die dagen, maanden in de weer zijn geweest, maar ook aan de leidinggevende en natuurlijk het jeugdblok die klaar gestoomd worden om uiteindelijk het stokje over te nemen.

Natuurlijk waren er bloemen en werden er groepsfoto’s gemaakt en toen kon het feest beginnen met medewerking van DJMark.

Het was een geweldige 5 Daagse KinderVakantieWeek 2019 en wij van ROS TV-Krant vonden het een feest om er ook dit jaar weer bij te zijn geweest.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl