En die uitdaging heeft Luke van Roosmalen uit Rosmalen vandaag, zaterdag 24 augustus, afgerond na in 7 dagen een kleine 500 km op zijn longboard te hebben gestaan om geld bijeen te verzamelen voor Villa Pardoes,
ROS TV-Krant heeft de hele week deze sportieve Rosmalenaar al gevolgd, dus was uw fotograaf/correspondent om 14.30 ook aanwezig bij Villa Pardoes waar Luke werd opgewacht door zijn ouders Wim en Jessica, zijn vriendin Lisanne en overige familieleden en vrienden, allen voorzien van spandoeken.
Villa Pardoes had ook voor een spandoek gezorgd van 12 mtr lang en iedereen werd welkom geheten door algemeen directeur Peter Persoon en hoofd fondsenwerving, Chantal Frijcers en nadat Luke om precies 14.30 uur arriveerde, was er een hartelijk welkom in Villa Pardoes waar koffie/thee en fris met gebak voor iedereen klaar stond.
Na een introductie van directeur Peter Persoon mocht Luke het bedrag bekend maken wat hij dankzij sponsoring bij elkaar heeft gekregen, zijnde: € 1.700,00, hetgeen door Villa Pardoes in zeer grote dank in ontvangst werd genomen.

Nadien werd er nog een film getoond van wat er binnen de muren van Villa Pardoes allemaal gebeurd.

Foto impressie gemaakt door Ted van der Loo