En óók Annenborch loopt mee en staat stil bij kanker tijdens de 24-uurswandelestafette: ”SamenLoop Voor Hoop” Rosmalen 2019.

Bijna 1.000 deelnemers zullen gedurende dit 24 uur durende evenement, dat voor iedereen die – direct of indirect – met kanker te maken heeft gekregen, deelnemen en samen stil staan bij kanker en het leven vieren.

Zo zullen ook 2 teams, een 30-tal medewerkers van Ouderenzorg Annenborch, met als kartrekkers Loes van de Nobelen, Trudy van Keulen, Anita Hooijmans, Regien de Laak en Trudy van Keulen als teamcaptains aan deze Samenloop deelnemen en zij lopen dit jaar voor de 10de keer mee voor SamenLoop voor Hoop, telkens in een andere plaats en ze twijfelden dan ook geen moment om ook in Rosmalen in te schrijven.

In september 2018 werd er al gestart met het maken van sleutelhangers, geluk engeltjes, vogelhuisjes en nog veel meer leuke gadgets, waarvan al regelmatig iets werd verkocht in de winkel van Annenborch en de opbrengst daarvan al is gestort op de rekening van KWF.

“Vier het leven” is het motto van Annenborch en dat kan aan de kraam van Annenborch op 31 augustus en 1 september.

Tekst en foto’s Ted van der Loo