Ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan verzorgen de Duketown Ladies op woensdag 11 september om 20.30 uur een benefietconcert aan boord van MPS de Zonnebloem. Het gratis optreden is uitsluitend bestemd voor de gasten aan boord.

Barbershopkoor Duketown Ladies

Barbershopkoor Duketown Ladies uit ’s-Hertogenbosch is opgericht in 2009. Het is een enthousiaste groep dames die onder vakkundige leiding van dirigent Evelien Janssen-Clement het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony met makkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands met speciale arrangementen en choreografie. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor bestaat uit ruim 20 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

De Zonnebloem

De Zonnebloem is er al ruim 70 jaar voor mensen met een fysieke beperking voor wie dagelijkse zaken niet vanzelfsprekend zijn. De vele vrijwilligers van de Zonnebloem laten zien dat er véél meer mogelijk is! Met aandacht, activiteiten, vakanties en betere mobiliteit en toegankelijkheid. Er kan zoveel meer dan je denkt!

Meer informatie over het actieprogramma: https://inactie.zonnebloem.nl/nieuws en over het koor op https://www.duketownladies.nl