Volop workshops, optredens en activiteiten voor jong en oud

PERRON-3 is al 10 jaar lang hét culturele station van Rosmalen. Op zaterdag 7 september wordt dat gevierd met het Festival PerrON. Op die dag laat PERRON-3 zich met een gevarieerd middag- en avondprogramma zien als dé plek waar iedereen uit Rosmalen kan bewonderen, verwonderen, iets kan leren en zich kan laten inspireren. Daarnaast is het festival de opening van het nieuwe theaterseizoen.

In de middag zijn er verschillende ‘stations’ door het hele pand. Daar kunnen bezoekers van voorstellingen genieten, workshops volgen en repetities bijwonen in diverse genres zoals o.a. dans, theater, cabaret en muziek. Het festival wordt om 13.00 uur officieel geopend. Aansluitend start het programma in de vele ruimtes. Door het hele pand zijn activiteiten te zien en te beleven.

Om 20.00 uur start een avondvullend programma in de Theaterzaal, Kleine Zaal en Grand Café. Er zijn optredens van bands, zoals de PERRON-3 Jazz Band, St. Cecilia & Rhythm Impact en Big Band B-Flat. Cabaretiers Andries Tunru en Lonneke Dort geven een preview van hun show die later dit seizoen in PERRON-3 te zien zal zijn. In de Kleine Zaal treedt jong talent op met twee theatervoorstellingen: Antigone in Molenbeek door Suzanne van der Els en I Got A Name door Janneke Melis.

Kom op 7 september kijken wat PERRON-3 en haar huisgenoten te bieden hebben! Meer informatie en het gehele programma is te zien op www.perron-3.nl/festival.

Datum: Zaterdag 7 september van 13.00 tot 17.00 uur en van 20.00 tot 0.00 uur

De toegang is gratis.