Met een groot spandoek wenste Annenborch alle deelnemers aan de 5e 3-Daagse heel veel succes, maar helaas was de regen de grote spelbreker op de 2e dag, woensdag 11 sept en werd alles afgelast.

Maar volgens Anne-Marie de Jong, die de touwtjes van dit evenement strak in handen had en zelf werkzaam is op Annenborch, werd er op dinsdag 10 sept, door allen al volop genoten die al wandelende of lopende achter de rollator of zittende in de rolstoel deelnam aan dit eerste lustrum van een van de vele activiteiten die worden georganiseerd op Annenborch.

Een van de deelnemers was mevrouw van Rooy, die al 12 x de 4Daagse Nijmegen heeft gelopen en met die kilometers in de kuiten de 3Daagse Annenborch goed heeft volbracht achter haar rollator.

De derde dag, donderdag 12 sept, was toch weer de gezelligste dag, dankzij het mooie weer en de muzikale medewerking van CC De Kèpkes, die de deelnemers vanaf de Hazelaar naar Annenborch muzikaal begeleidde waar in het restaurant werd teruggekeken op wéér een geslaagde 3Daagse Annenborch.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl