Met Voluum haalt de Royal Night of Music niet zomaar een koor binnen, maar halen we Koor Voluum binnen. Voluum is een koor uit ’s-Hertogenbosch bestaande uit ongeveer 35 leden. Naast kwalitatief hoogstaande zang zijn de optredens door beweging en expressie ook leuk om naar te kijken. Inmiddels heeft Voluum in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een enthousiast en energiek koor met een uitgebreide staat van dienst. Daarnaast treden ze regelmatig op bij diverse kleinere evenementen in en rond ’s-Hertogenbosch. Het koor staat onder leiding van Wilma van der Schoot.

Bij de Royal Night of Music 2019 gaat Koor Voluum de uitdaging aan om samen met Harmonieorkest St.Cecilia Rosmalen een muzikale avond op de planken neer te zetten.

Een klein tipje van de sluier; Umbrella, Don’t Stop me Now, La Storia, Sky Fall en ………………………… Musical, symfonische muziek en hedendaagse hits zullen elkaar bij de Royal Night of Music in een rap tempo afwisselen.

Benieuwd naar wat de Royal Night of Music 2019 gaat brengen ? Koop dan snel een ticket via www.perron-3.nl à € 12.50 Alle ins- en outs zijn te volgen op www.stcecilia.nl en op www.facebook.com/Royalnightofmusic