Thuis in Rosmalen is een stichting welke al meer dan vijftien jaar bestaat. De doelstelling is om jaarlijks een thema-avond te organiseren voor de Rosmalense gemeenschap. Daarmee wil de stichting er aan bijdragen dat mensen zich thuis voelen in Rosmalen.
De eerstvolgende activiteit welke op het programma staat is Music Talent Event, te organiseren op vrijdag 7 februari 2020 in de Theaterzaal van Perron-3.
Met dit evenement wil Thuis in Rosmalen een podium bieden aan jongeren om hen de kans te geven hun muzikaal talent aan een jury en een breed publiek te presenteren.

Wat gaan we doen?

We nodigen jongeren van 12 tot 25 jaar uit om zich aan te melden voor dit muzikaal evenement. De jongeren komen uit Rosmalen of hebben een binding met Rosmalen door werk, via school of lidmaatschap van een vereniging.

Op weg naar 7 februari worden er twee audities gehouden op 19 oktober en 16 november op de locatie Rodenborch-College.
Een deskundige vakjury gevormd door Diana Huismans, Han Koreneef, Laura de Bekker, Kris van Son, Leander Pennings en Brigitte Vis van Jan Vis artiesten en evenementen beoordeelt de kwaliteit van het spel of zang en bepaalt welke tien kandidaten doorstromen naar het Music Talent Event op 7 februari 2020.

Prijs

Behalve voor eeuwige roem strijden de deelnemers op 7 februari ook voor prijzen. Geen geldprijzen of luxe artikelen maar prijzen in natura. Daarbij denken we aan opnamefaciliteiten voor een CD, een tekst voor een eigen lied, enkele zanglessen, cursus presentatie en bewegen, prijzen waar de kandidaat iets aan heeft en hem of haar verder brengt op het muzikale pad.