Ook in ons programma besteden we aandacht aan het feit dat het deze maand 75 jaar geleden is dat Nederland beetje bij beetje aan de klauwen van de bezetter wist te ontkomen dankzij de inspanningen van de geallieerden.

Op zondagmiddag 6 oktober zal Piet Korsten van de Heemkundekring ons tussen 1 en 2 uur bijpraten over de activiteiten die deze maand zullen plaatsvinden in het kader van (bijna) 75 jaar bevrijding. Dat heden en verleden naadloos in elkaar over zullen lopen, moge duidelijk zijn.

Omdat we onze gasten zo goed mogelijk willen leren kennen, zal Piet ook muziek laten horen die voor hem veel betekent.

Tevens zal er wederom een column van Ria Smit over dementie ten gehore gebracht worden en is er tijd voor het naamplaatje.

Thuis in Rosmalen is op zondagmiddag tussen 1 en 2 te horen met een herhaling op zaterdagmiddag van 5 tot 6.

Presentatie: John Goedmakers

Techniek: Herman Hubers

Thuis in Rosmalen; hier hoort u thuis!!!!!!!!