Het was een zeer druk bezochte en bijzonder gezellige receptie op zondag 2 februari t.g.v. het jubileum van de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval in de prachtig aangeklede theaterzaal van de Residentie De Kentering te Rosmalen voor 55 jaar Zandhazendurp en 44 jaar Jeugdraad van XI.

Prins Dirk d’n Urste en Jeugdprins Tim d’n Tweede hebben vele felicitaties, onderscheidingen en cadeaus in ontvangst mogen nemen van burgemeester Mikkers, d’n Peer en zijn assessor Kees Minkels met hun Hofhouding en diverse carnavalsclubs uit o.a. Berkel Enschot, Den Dungen, Empel, Vught en Kruisstraat.

Ook veel Zandhazen hadden de moeite genomen om de jubilerende Hoogheden te feliciteren met hun jubileum: De OPAZ (Oud Prinsen – Adjudanten – Rosmalen) die ‘even’ 55 jaar terug keken met leuke anekdotes uit die goeie oude tijd, De Hannusclub, Ut Ney Clubke, terwijl Bende Gek – Nog Eentje Dan en CV De Likkebaerden het muzikaal gedeelte voor hun rekening namen.

De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval kan terugkijken op een geslaagd weekend als start van de vele jubileumactiviteiten.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Zie 170 foto’s op www.thuisinhetnieuws.nl