Op zaterdag 11 april presenteert Drumfanfare Amantius haar vier orkesten tijdens het ‘Amantius on Stage’ concert in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. De deuren gaan om 19.00u open en aanvang van het concert is om 19.30u.

Drumfanfare Amantius viert in het seizoen 2019-2020 haar 35-jarig bestaan en doet dat op spetterende wijze met een concert in de concertzaal van Congrescentrum 1931. Met ‘Amantius on Stage’ treden alle orkesten van de Drumfanfare voor het voetlicht met overwegend nieuw repertoire en worden de liefhebbers van mars-, show- en amusementsmuziek op hun wenken bediend.

Musiceren bij Drumfanfare Amantius kan al vanaf 7 jaar waarbij de vereniging voorziet in de gehele muzikale en theoretische opleiding. Een instrument kan beschikbaar gesteld worden door de vereniging en eens per jaar vind de Challenge plaats. Een muzikale kindervakantieweek waarbij kinderen van binnen en buiten de vereniging een instrument naar keuze tot hun beschikking krijgen, hier een week lang les in krijgen van professionals om vervolgens op vrijdag met een volledig orkest van 1 week oud een concert te verzorgen

Op 11 april nemen de vier orkesten van Drumfanfare Amantius u mee op een muzikale reis. Er is een herkenbaar alsook sfeervol programma samengesteld door de verschillende orkesten (de Stageband, Mini Amantius, Jong Amantius en de Show- & Marchingband). Jaarlijks zijn zij op diverse locaties te zien en te horen. Meestal gaat het dan om openlucht uitvoeringen maar gezien het 35-jarig bestaan verhuist men nu naar binnen en wel naar een bijzondere locatie, namelijk: de concertzaal van Congrescentrum 1931.

Kortom een geweldige avond die u niet wilt missen! Kaarten à € 12,50 voor dit bijzondere concert zijn online te koop via amantius.nl /product/ticketamantius-on-stage.