In het wekelijkse radioprogramma “Thuis in Rosmalen” willen we een platform bieden aan mensen die op wat voor manier dan ook iets met de Rosmalense actualiteit te maken hebben. Hierbij kunt u denken aan sport, politiek, cultuur, zorginstellingen, kunst of ondernemers. Uiteraard is deze opsomming verre van compleet.

Aangezien we sinds een kwart eeuw deel uitmaken van de gemeente ’s-Hertogenbosch, “piesen we ook weleens naast het potje” omdat de actualiteit dat soms verlangt. Een programma dus voor Rosmalen en omgeving.

Omdat we een totaalindruk willen krijgen van “de mens achter de gast” laten we naast de actuele inhoud ook de muzikale voorkeur van deze personen horen.

Presentatoren Hans Breuer en John Goedmakers verzorgen bij toerbeurt deze radio-uitzending iedere zondagmiddag van 13.00-14.00 uur met een herhaling op zaterdagmiddag van 17.00-18.00 uur.

Via www.ros-radio.nl kunt u klikkend op “uitzending gemist Thuis in Rosmalen” een indruk krijgen van wat we de afgelopen 15 maanden aan gasten hebben mogen begroeten.

Thuis in Rosmalen; hier hoort u thuis!!!!!