ROS Radio helpt je op weg

Een mooie en heel gevarieerde lijst met 100 nummers die in de Jukebox Top 100 het beluisteren waard zijn. Herman Hubers, Joep van der Plas en Theo Pennings, drie DJ’s van ROS Radio hebben een selectie gemaakt uit de duizenden titels die de afgelopen jaren de hitlijsten hebben bestormd.
Jij, als luisteraar, kunt die lijst die nu nog een willekeurige volgorde heeft, als uitgangspunt gebruiken om je eigen Top Tien samen te stellen. Mis je in de Top 100 nummers die jij nou juist zo mooi vindt dan kun je jouw Top Tien aanvullen met drie Tips.

Alle inzendingen die binnenkomen bepalen de uiteindelijke klassering in de Top 100. ROS Radio zal in het zondagmiddagprogramma RosMusic regelmatig gasten uitnodigen die komen uitleggen waarom zij hun Top 10 de mooiste vinden. En natuurlijk vertellen de DJ’s van ROS Radio over de verschuivingen die er steeds zijn in de Top 100 door de steeds weer nieuwe inzendingen die binnenkomen.
Je kunt jouw Top Tien vanaf nu inzenden via het dit formulier. Daar vind je ook de lijst met de 100 nummers.
De mooiste nummers worden door de band MemoryLane van Diana Huismans ingestudeerd om deze live te brengen in het Bonte Theatertrein programma dat onder voorbehoud voor 11 december in de agenda staat.
Jouw Top Tien kun je vanaf nu tot 15 november insturen, dat betekent ruim een half jaar lekker bezig met de ROS Top 100. Steeds actueel op ROS Radio, ROS TV-krant en in De Molen.