We zijn verheugd te melden dat ook dit jaar Toru Oyama (piano) en Elisabeth Perry (viool) zondag 26 juli bij ons podium optreden. Beiden hebben ze solo al over de hele wereld naam gemaakt, maar voor dit concert bundelen ze hun krachten om twee prachtige vioolsonates ten gehore te brengen.

Als Mens & Muziek Wederkomstkerk zijn we dus vereerd om dit muzikale duo opnieuw te gast te hebben in de MuZamiek concertreeks en nodigen u van harte uit om, met inachtneming van de RIVM maatregelen, weer van live muziek te komen genieten.

De van oorsprong Britse violiste Elisabeth Perry maakte op haar 14e al haar debuut in de Royal Albert Hall. Ze studeerde bij het prestigieuze Juilliard School of Music in New York en heeft onder andere de Greater London Arts Award and ISM Award op haar naam staan.

Toru Oyama zal Elisabeth begeleiden op piano, maar is zelf van minstens even groot internationaal formaat. Naast zijn optredens in Europa en Azië mag hij zich ook meesterpianist noemen, een titel die niet voor vele is weggelegd. Deze behaalde hij na zijn verdiepende studie bij prof. Julian Jacobson aan het Royal College of Music in London.

Entree: 7,50 per persoon

Aanvang: 15:00 uur (deuren zijn open vanaf 14:30 uur)

Locatie: Mens en Muziek Wederkomstkerk, Rijnstraat 20, ‘s-Hertogenbosch

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten, kijk op mensenmuziekwederkomstkerk.nl

Ros Tvkrant mag 2 kaartjes verloten voor dit “live concert” , stuur een mailtje naar redactie of bel en spreek in op 073 – 207 15 92.