Het is één minuut voor 12, dus hoogste tijd voor actie!!!

Teken de petitie op onze site of bij de huis aan huis actie in week 32

 

Mogelijk heb je er al wel even kort bij stilgestaan, maar kan je er nog geen goed beeld van vormen en besef je nog niet wat het voor jou, als inwoner van Oss, Maren Kessel, ’t Wild, Lith, Lithoijen en andere omliggende kernen zoals Geffen en Nuland gaat inhouden.

Misschien heb je ook na alle berichtgevingen in de krant van de afgelopen weken al het idee dat een en ander al besloten is en we het niet meer kunnen tegenhouden.

 

Wij, van Belangenvereniging “Behoud Lithse Polder”, kunnen jullie garanderen dat er nog altijd geen definitief besluit genomen is en dat we samen met diverse partijen uit de Osse gemeenteraad ons blijven verzetten tegen deze plannen met verstrekkende gevolgen voor onze polder.

Dat is ook de reden dat we middels deze flyer jullie aandacht vragen en willen wijzen op onze website www.lithsepolder.nl en onze Facebook-pagina.

Eén van de belangrijkste aanstaande acties zal zijn om de gemeente Oss en Provinciale Staten Noord-Brabant in september a.s. een petitie te overhandigen met daarop de handtekeningen van zo veel mogelijk inwoners van gemeente Oss.

We moeten de politiek overtuigen van het feit dat wij allemaal graag onze polder leefbaar willen houden en tegen plannen voor windturbines en zonneparken in onze polder zijn. Dat kan alleen als we ons allemaal verenigen en laten horen.

We zullen dan ook eind augustus bij iedereen aan de deur komen met deze petitie met het vriendelijke verzoek deze te ondertekenen. Wij willen ook vragen daarbij massaal aanwezig te zijn om zo nog meer kracht bij te zetten aan de mening van de bewoners van de polder.