Op maandag 14 september a.s. organiseren we weer een Alzheimer Café ’s-Hertogenbosch & Vught na een bijzondere tijd. Door het coronavirus zagen we elkaar sinds maart niet in het Alzheimer Café. Met elkaar zullen we terug- en vooruitkijken. We organiseren het Alzheimer Café op een andere locatie en met een aanmeldprocedure.

Thema: Welkom terug!

Op maandag 14 september organiseren we weer een Alzheimer Café na een bijzondere tijd. Plotseling zagen we elkaar niet meer. Het was moeilijk om contact te houden. En dat allemaal door het coronavirus.

Nu we weer voor het eerst bij elkaar zijn, praten we met elkaar bij. Hoe is het met iedereen? Hoe heeft iedereen de afgelopen periode ervaren? Hoe is het met uw gezondheid gegaan? Hoe vindt u het om weer op te starten? Wat zijn de plannen voor het najaar? Met elkaar zullen we terug- en vooruitkijken.

Praktische informatie / Let op: gewijzigde locatie

Op maandag 14 september bent u van harte welkom vanaf 19.00 uur in het Alzheimer Café in het Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel, Helftheuvelpassage 115, 5224 AC ’s-Hertogenbosch. Het programma begint om 19.30 uur en tussendoor is er een pauze. De avond wordt afgesloten om 21.30 uur. De toegang is gratis.

Aanmeldprocedure:

Wij vragen bezoekers zich van tevoren aan te melden via Vivent Officemanagement:

Telefoon: 088 – 163 7087 / 06 – 52 60 97 14 (niet op woensdag) of via mail: t.baart@vivent.nl

met opgave van de datum, het aantal personen, hun naam en telefoonnummer.

Hierdoor kunnen we een veilige zaalopstelling garanderen.

Wij volgend de richtlijnen van het RIVM en van Alzheimer Nederland:

Bij klachten die passen bij infectie met het coronavirus kunt u niet deelnemen aan het Alzheimer Café.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beppie Schothorst, casemanager dementie voor Vivent, 06 – 52 60 94 02 of met Marieke Soontiëns, psycholoog Vivent, 088 – 163 7451 (secretariaat).

Of kijk op de website van Vivent www.vivent.nl