Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer van start. Alle kinderen van 0-12 jaar kunnen meedoen met sport en cultuur, want er staat weer mooi nieuw aanbod op www.actiefindenbosch.nl. Afgelopen week hebben alle gezinnen van 51 basisscholen weer het nieuwe Sjorsboekje via school ontvangen. Inschrijven kan vanaf 5 oktober 19.00 uur.

Sjors blijft groeien! De vernieuwde website www.actiefindenbosch.nl biedt genoeg digitale ruimte om al het sportieve- en creatieve kennismakingsaanbod online te zetten. Blader door het boekje om te zien wat er allemaal is. Niet alles staat in het boekje, dat past gewoonweg niet, dus surf ook online door de website heen. Deze keer is er extra aandacht in het boekje voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Door de coronacrisis kunnen veel meer kinderen niet meedoen aan betaalde activiteiten omdat er thuis te weinig geld is.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt door de contributie of lesgeld te betalen.

In het boekje staan tegenwoordig QR codes, scan deze en kom direct bij de informatie over de betreffende activiteit of aanbieder aan. Om zo min mogelijk tijd te verliezen is het mogelijk om al vòòr de kick off je favorietenlijstje in te vullen met een hartje in het kader. Zo navigeer je direct naar de juiste activiteiten als het inschrijven geopend is.

Maandag 5 oktober stipt om 19.00 uur gaan de inschrijflijnen open en schrijft iedereen zich massaal in op www.actiefindenbosch.nl. Op deze website plaatsen aanbieders hun sportieve en creatieve kennismakingsaanbod. Op deze zelfde site kunnen kinderen een duik nemen in de leukste kennismakingslessen die er te vinden zijn in onze regio. Wees er snel bij om een plek te veroveren!