Anouk Bouwens, Ruben Golstein, Ema Vanekova, Jesse Fische in St Joost Graduationshow.

St. Joost School of Art & Design laat u met trots weten dat we live zijn met de NOW SHOW. Dit jaar een bijzondere editie, deels op locatie en online via het digitale platform NOWSHOW.NL. Van 7-16 oktober komt NOW SHOW met een indrukwekkend programma van online en fysieke activiteiten op diverse locaties in Breda en Den Bosch, die in nauwe samenwerking met onze culturele partners tot stand zijn gekomen. NOW SHOW laat goed zien hoe divers het werk is van onze afgestudeerde bachelors en welke posities zij innemen ten opzichte van het werkveld. Maak kennis met het afstudeerwerk van een nieuwe lichting kunstenaars, illustratoren, ontwerpers, filmmakers, storytellers, beeldmakers, animatoren en fotografen.

Sneak preview

U kunt nu al het werk van de nieuwe makers en de resultaten van de verschillende studies bekijken op het digitale platform. Via zoekfilters zijn er onderlinge verbanden te zien, over de grenzen van de disciplines heen. De eventskalender geeft een overzicht van de online- en de fysieke activiteiten. Neem de tijd om rond te kijken en laat je inspireren!

Online opening 7 oktober

U bent van harte welkom op de online opening van NOW SHOW op woensdag 7 oktober van 20.00-21.45 uur via de live stream op het platform.