Het is de meeste mensen vast niet ontgaan: het bekende horecagezicht aan De Driesprong stond al enige tijd te koop. Per 1 september heeft de nieuwe eigenaar zijn intrek genomen en is de horecazaak weer standaard zes dagen in de week geopend voor een gezellige borrel, lekkere lunch of heerlijk diner!

Daan Wichgers is de nieuwe uitbater van Grand Café Bottles. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in diverse horecazaken was het dit jaar tijd voor een nieuwe stap en zijn langgekoesterde droom: een eigen zaak. “Het zijn moeilijke tijden voor de horeca, toch zag ik in Bottles een mooie kans en wilde deze met beide handen aangrijpen”. Samen met een compagnon is deze wens tot stand gekomen.

De nieuwe uitbater kon niet wachten om te starten en heeft er daarom voor gekozen om te beginnen met de bestaande naam, maar nu gaat hier toch verandering in komen. “We willen graag een frisse start maken en kiezen daarom nu toch voor een nieuw naam”.

Daarom nodigt Daan iedereen die zich geroepen voelt van harte uit om zijn of haar creativiteit los te laten op een nieuwe naam. “Het is voor ons belangrijk dat de naam kort, krachtig en makkelijk te onthouden, te schrijven en uit te spreken is”. Natuurlijk is er ook een mooie prijs te winnen: “degene die de winnende naam bedenkt, mag een jaar lang elke maand gratis komen eten!”.

Heb je een nieuwe passende naam bedacht? Vraag dan een aanmeldformulier bij de bar, vul deze in met jouw bedachte naam, je gegevens en stop deze in de brievenbus van Grand Café Bottles. Tot 1 december kun je meedoen met de wedstrijd. Daarna worden alle inzendingen bekeken en gaat de jury in beraad. Alle voorwaarden van de wedstrijd vind je op de Facebookpagina (GrandCafe.Bottles).

Voorlopig gaat de horecazaak nog even door onder de oude naam. Ondanks de huidige horecasluiting kun je bij Grand Café Bottles wel terecht om de heerlijkste gerechten af te halen. Op de afhaal- & bezorgkaart vind je bijvoorbeeld heerlijke Flammkuchen, maar ook voor een lekker burrito, versgemaakte pasta of sparerib schotel kun je terecht bij Grand Café Bottles.