Op donderdag 5 november om 11.00 uur opent Vers Vleesboerderij Savelkouls na een verbouwing van ruim een half jaar de compleet vernieuwde boerderijwinkel.

Er is een ruimte van zo’n zestig vierkante meter aan de ‘oude’ boerderijwinkel gebouwd, dat de uitstraling heeft van een hooimijt. De reden voor de verbouwing is het gebrek aan ruimte voor het steeds ruimer wordende assortiment. Nu er veel ruimte bij komt, wordt ook het assortiment direct uitgebreid. Zo worden er ambachtelijke maaltijden, zoals stamppotten, nasi, bami en macaroni, maaltijdsalades met kip of carpaccio, goed gevulde wraps met warm gerookte zalm, boeren kip of carpaccio en lekker en gemakkelijke smulbroodjes aan het assortiment toegevoegd. En dat allemaal uit eigen keuken.

Ook het deel dat eerst de winkel was, is volledig omgetoverd. Waar de winkel eerst geheel uit zelfbediening bestond, komt er nu een deel bediening bij. In de koeltoonbank worden verse maaltijden en andere specialiteiten aan de klanten gepresenteerd. De sfeer in de winkel is compleet veranderd, het is echt een winkel van nu. Ook het nieuwe assortiment is helemaal van nu: gemakkelijk, vers, lekker én gezond’, aldus Henri en Jolanda Savelkouls.

Vanwege de coronacrisis wordt de opening niet groots gevierd. Wel zijn er in het openingsweekend, dus op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 november, speciale acties, waaronder een leuke winactie en een presentje voor iedere klant.