De lokale Sinterklaasfilm is klaar! Alle intochtcomités en de gemeente ’s-Hertogenbosch hebben de afgelopen maanden de handen ineengeslagen en gewerkt aan een lokale Sinterklaasfilm, opgenomen in onze hele gemeente. Met deze film komen we – zelfs letterlijk – heel dicht in de buurt!

De film heet ‘Sinterklaas en de Regelneef’. Natuurlijk verklappen we niets, behalve dat Sinterklaas in dit lastige jaar echt even hulp nodig heeft. Hiervoor schakelt hij niet alleen zijn schoorsteenpieten in, maar met behulp van de burgemeester ook Ronald Regelneef. En wat er dán allemaal gebeurt…..

Een aflevering is 5-7 minuten en de hele film duurt uiteindelijk 30-40 minuten. We bieden de film per aflevering aan, specifiek gericht op alle kinderopvangorganisaties, het speciaal onderwijs en alle basisscholen in de gemeente ’s-Hertogenbosch!

Om de Sinterklaasfilm daar volop aandacht te geven zijn vandaag filmposters en pakketjes uitdeelflyers bezorgd, speciaal voor de allerjongste kinderen.

Op de volgende dagen wordt een aflevering vrijgegeven:

Vrijdag 13 november: aflevering 1

Dinsdag 17 november: aflevering 2

Donderdag 19 november: aflevering 3

Dinsdag 24 november: aflevering 4

Donderdag 26 november: aflevering 5

Dinsdag 1 december: aflevering 6

Alle afleveringen samen vormen één geheel en die gehele film wordt op donderdag 3 december, vrijdag 4 december en zaterdag 5 december door de lokale televisie DTV uitgezonden. De nader te bepalen tijden worden ook vermeld op de website.