Omdat de kerstperiode van 2020 anders zal zijn dan voorgaande jaren, hebben initiatiefnemers Fia de Vos en Astrid ter Linden uit Hintham hun kerst-idee vanaf november gestalte gegeven om de inwoners van Hintham een leuke en zinvolle kerstsfeer te bezorgen.

Mocht u een raam aan de straatkant hebben, dan kunt u al vanaf 7 december een kerststal of een gedeelte daarvan achter het raam zetten, die dan tijdens een speurwandeltocht, die plaats zal vinden van 9 t/m 30 december, bekeken zal worden door alle deelnemers.

Tijdens deze speurtocht ‘speur mee naar kerstgroepen in Hintham’ (voor jong en oud … in groepjes van max 4 personen) wandelt men door Hintham via een route met opdracht die men kan downloaden en printen vanaf www.debiechten.nl of op kan halen bij de balie in de Biechten (werkdagen tussen 9 en 16 uur).

Indien men de speurwandeltocht volbracht heeft en de opdrachten hebt gemaakt, kan men die inleveren aan de balie van de Biechten en ontvangt men een aardigheidje als dank voor de deelnamen.
Bij S.C.C. De Biechten staat vanaf 8 december een ‘kerstwensboom’ waarin een zelf gemaakte kerstversiering opgehangen kan worden.

Tekst en foto’s Ted van der Loo