Maandag 21 december 13.00-16.00 uur in De Ontmoeting

Het wordt weer kouder. Het is donker weer. Corona veroordeelt ons tot binnen blijven en de “feestdagen” in kleine kring staan voor de deur. We moeten ons zelf bezig houden gelet op alle beperkingen die corona ons oplegt.

Vele mensen vermaken zich met het maken van legpuzzels. Van 500 tot soms wel 5000 stukjes. Natuurlandschappen, stadsgezichten, dieren, Van Haasteren, voor ieder wat wils. Als men klaar is met een puzzel moet je of een nieuwe kopen of met iemand ruilen. Kopen kan natuurlijk altijd, maar ruilen is soms moeilijk.

Daarom organiseert HEVO een ruilbeurs voor legpuzzels op MAANDAG 21 DECEMBER VAN 13.00 – 16.00 uur in de Ontmoeting. Wat is de bedoeling. U komt met een of meerdere puzzels naar de Ontmoeting, levert uw puzzels in en neemt een gelijk aantal mee naar huis. We delen de puzzels in drie groepen in. Puzzels tot 1000 stukjes, puzzels van 1000 stukjes en puzzels van meer dan 1000 stukjes. De opzet is dat men puzzels van dezelfde omvang ruilt.

Natuurlijk organiseert de Evenementencommissie de beurs coronaproof. Bij binnenkomst vragen wij uw handen te ontsmetten, uw mondkapje te dragen e.d. De beurs vindt plaats in de danszaal, waar men de looproute volgt en daarna via de zij-uitgang het gebouw verlaat.

Aarzel dus niet en stop uw puzzel(s) in een tas en kom op 21 december naar de Ontmoeting om nieuwe puzzels mee te nemen om de donkerere dagen te vullen met een leuke activiteit. Ook niet-leden zijn van harte welkom.