Van woensdag 6 tot en met woensdag 13 januari 2021 rijdt de Afvalstoffendienst de kerstbomenroute. In deze week kunt u uw kerstboom bij uw grijze of groene container

aan straat zetten. Doe dit voor 7.30 uur, zoveel mogelijk bij elkaar en duidelijk zichtbaar.

Maakt u gebruik van een ondergrondse of een gezamenlijke container? Kijk dan in het schema wanneer we bij u langskomen. Leg de bomen zoveel mogelijk bij elkaar, op een locatie waar onze vuilniswagen er goed bij kan. Leg de bomen op de inzameldag voor 7.30 uur buiten.

Woensdag 6 januari: De Vliert, De Muntel, De Haren, Groote Wielen (De Hoven), de Borchen (west), Overlaet, De Pettelaar, ’s-Hertogenbosch Zuid, Hekellaan, de Meerendonk, de Donken, de Morgen, de Buitenpepers, Eikendonkplein, de Hofstad en de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Donderdag 7 januari: Willemspoort, Orthen, Paleiskwartier, Maliskamp, Kruisstraat, Boschveld, Deuteren, Schutskamp, Henriëttewaard, Bokhoven, Haverleij, Eimeren (Maaspoort), Rompertcentrum, Muziekbuurt, Vinkel , Nuland.

Vrijdag 8 januari: Kruiskamp, Empel, de Slagen, Hambaken, Rompert.

Maandag 11 januari: Molenhoek, Maaspoort (Schepenbuurt, Schoutenbuurt en de Valleien), De Hoeven, Engelen, Hintham.

Dinsdag 12 januari: De Borchen (oost), Centrum Rosmalen, Sprokkelbosch, Aawijk, Graafseweg, Lagelandstraat, Maaspoort (Zilverpark, de Polders, Italiaanse buurt).

Woensdag 13 januari: De Vliert, De Muntel, De Haaren, Groote Wielen (De Hoven), De Borchen (west), Overlaet, de Pettelaar, ’s-Hertogenbosch Zuid, Hekellaan, De Meerendonk, De Donken, De Morgen, De Buitenpepers, Eikendonkplein, De Hofstad en de binnenstad van ’s-Hertogenbosch

Haal versiering en lichtjes uit de boom. Wij rijden deze route met een speciale wagen.