Met deze gedachte zullen vele middenstanders al maanden rond lopen na maanden van onzekerheid, dus werden hier en daar kleine veranderingen aangebracht, waar men normaal geen tijd voor zou hebben gehad.
Dus er vanuit gaande dat we in de loop van 2021 weer betere tijden zullen krijgen en alles er weer fris en fruitig uitziet om de klanten te ontvangen, is uw Ros-fotograaf als eerste eens bij de Kentering gaan kijken hoe dat de zaken er daar bijliggen.
Gelukkig is men daar zeer positief ingesteld, gezien de aanpassingen die hebben plaats gevonden en nog steeds plaatsvinden en mocht u ook uw bedrijfspand onderhanden hebben genomen, neem contact op met ROS Tv-Krant en we komen graag een kijkje bij u nemen.

Tekst en foto’s Ted van der Loo | www.ros-tvkrant.nl | Trined532
Zie ook www.thuisinhetnieuws.nl