Het raadsvoorstel is aangenomen, dus zet De Bossche Zomer maar met een dikke stift in je agenda: 1 juli t/m 5 september! De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers.

Samen met allerlei andere partijen willen we een gevarieerd programma met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit neerzetten. Dit doen we door te spreiden door de hele gemeente en het ruimer opzetten van activiteiten. Door het organiseren van de Bossche Zomer van 2021 bieden wij ruimte voor zowel kleine als grote evenementen. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur.

Vanaf maandag 5 april openen we de inschrijving voor initiatieven via info@debosschezomer.nl of kijk voor meer informatie op de website van De Bossche Zomer en de terugblik op YouTube.