Full Stage Collective al 20 jaar muzikaal plezier

20 jaar geleden alweer, wat gaat de tijd toch snel en wat hebben ze al vele mooie optredens mogen verzorgen in binnen- en buitenland. Anno 2021 liggen de repetities en optredens door de corona pandemie stil. Dat neemt niet weg dat de dirigent, de 35 muzikanten en vocals, en de 9 crewleden van Full Stage Collective niet staan de popelen om weer gezamenlijk aan de slag te mogen.

Begonnen als Benny’s Big Show Orchestra onder leiding van oprichter Ben van Wijk speelden ze op vele personeelsfeesten, bruiloften, in theaters, op festivals en reisden de orkest- en crewleden in 2008 en 2014 naar China om daar mooie optredens neer te zetten die ze nooit meer zullen vergeten. Zelfs mee mogen werken aan een tv special met Ben Cramer viel het orkest ten deel. Deze tv-special is op You Tube te bekijken via ‘A evening with Ben Cramer’.

Begin 2015 moest Ben van Wijk om gezondheidsredenen afscheid van zijn band nemen en nam Jan Danckaert het stokje van dirigent over. Jan was op dat moment al betrokken bij het orkest als trompettist. Onder zijn muzikale leiding gingen ze verder, bezochten ze in 2018 wederom China en werd het duidelijk dat het tijd werd voor een nieuwe, modernere naam. Als Full Stage Collective ,

Het Grootste Allround Poporkest van Nederland, pakten ze door in de zomer van 2018. Vele artiesten heeft het poporkest inmiddels mogen begeleiden, het repertoire is flink uitgebreid met covers, maar zeker ook met moderne popnummers en ze hopen na de corona pandemie nog vele jaren mooie muziek te maken en voor veel publiek te kunnen spelen.

Jubileumconcert

Zodra de corona pandemie ons heeft verlaten, ze weer mogen repeteren en weer het podium mogen betreden gaat Full Stage Collective het 20 jarig jubileum alsnog samen met u vieren tijdens een concert in Partycentrum De Remise te Drunen waar het poporkest al jarenlang gastvrij ontvangen wordt voor de wekelijkse repetities. Hou daarvoor de regionale pers en social media in de gaten waar dit concert tijdig aangekondigd zal worden . www.fullstagecollective.nl www.facebook.com/fullstagecollective

 

Foto: Sam Bakx.