Het aanbod van Vindingrijk

Vindingrijk haalt iedere dag unieke spullen op en deze vinden een weg naar onze ruime winkel. Bepaalde pareltjes houden we achter voor onze jaarlijkse veiling. Iedere dag is het aanbod anders en wordt de winkel aangevuld met nieuwe kleding, bedden, kasten, bureaus, lampen, fietsen, Tv’s, boeken, curiosa, muziek etc. Een goede reden dus om regelmatig even binnen te wandelen. De koffie staat voor u klaar!

Zolang we de hygiëne en veiligheid kunnen waarborgen en de spullen er nog goed uitzien, verkopen we bijna alles.

We zijn trots op onze keuringsstations en werkplaatsen. Het wit- en bruingoed, de elektronica, fietsen en meubels zijn gecontroleerd en getest voordat ze de winkel in gaan. Op wit- en bruingoed en fietsen boven € 50,- zit een maand garantie.

Ook voor bepaalde thema’s, zoals carnaval of de kerstperiode bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen mogelijkheid om uw aankoop mee te nemen? Onze chauffeurs bezorgen de spullen tegen betaling. (Houd er rekening mee dat onze chauffeurs geen trappen opgaan, dit zijn Arboregels.)

Enkele weetjes:

Per week halen we zo’n 2000 vuilniszakken aan kleding, schoenen en overig textiel op. Ieder jaar krijgen we zo’n 1200 fietsen vanuit Stadstoezicht. Deze fietsen worden aangeleverd, na een tijd in het fietsdepot te hebben gestaan, omdat ze geen eigenaar meer hebben. Onze fietsenmakers controleren en maken de fietsen. We verkopen dames-, heren- en kinderfietsen in de prijsklasse van € 65 tot € 350,-.

Bron: Mooi Zo Goed Zo