Het afgelopen jaar zijn veel mensen geraakt door corona. Sommige klachten kunnen lang duren. Herkent u dit, of heeft u andere problemen door corona? Bel dan met Koo.

Voor inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch is Koo de ingang voor informatie, advies en hulp. Is er meer nodig, dan neemt Koo de vraag mee naar het corona-nazorgteam. Dit is een initiatief van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Farent, MEE, Humanitas, C-support, de GGD en de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Corona kan nog lang klachten geven zoals moeheid, angst en depressieve gevoelens. Ook mensen die zelf geen corona hebben gehad, kunnen er last van hebben. Bijvoorbeeld als een kind, partner of ouder corona heeft gehad. De coronamaatregelen zelf kunnen ook grote invloed hebben. Mensen zijn hun baan en inkomen kwijtgeraakt, zijn onzeker over de toekomst of voelen zich alleen. Of ze maken zich zorgen over hun kinderen. Hoe komen zij deze periode goed door?

Bij Koo werken professionals die naar u luisteren. Zij helpen met dat wat er nodig is om weer verder te kunnen. Bijvoorbeeld als u door vermoeidheid niet kunt werken of niet voor de kinderen kunt zorgen.

Is er meer nodig, dan denkt het corona-nazorgteam mee over welke stappen u kunt zetten. Daarbij kijken ze naar het hele plaatje, alle onderdelen van het leven. Dat doen ze op een praktische manier.

Bel of Whatsapp Koo: 073 206 88 88. Voor meer informatie: ga naar de website van Koo.