SJV organiseert 41ste editie Wandel3Daagse

Van vrijdag 21 mei tot en met maandag 31 mei vindt de 41ste editie van SJV’s Wandel3Daagse plaats. Normaal gesproken wandelen basisschoolleerlingen, hun broertjes, zusjes, ouders en andere wandelaars 3 dagen lang gevarieerde routes van 5 of 10 kilometer door en rondom Rosmalen. Dit jaar giet de organisatie het evenement in een andere vorm.

Lopers hebben meerdere dagen de tijd om een aantal zelfgekozen routes te lopen. De afstand en de dagen waarop ze lopen, bepalen ze zelf. De felbegeerde medaille wordt na afloop van het event door de organisatie thuisbezorgd, uiterlijk op zondag 13 juni.

Ook de inschrijving verloopt dit jaar anders. Enthousiastelingen kunnen zich aanmelden via de website van SJV. Dit kan vanaf donderdag 22 april tot en met zaterdag 15 mei. Na het doorlopen van het inschrijfformulier word je naar de betaalpagina geleid waar het bedrag van € 2,00 per persoon voldaan kan worden. Iedere loper schrijft zichzelf in en vult dus een eigen formulier in.

De komende weken volgt meer informatie via SJV’s communicatiekanalen, zoals Facebook en Instagram. Houd deze pagina’s dus in de gaten voor het laatste nieuws!

Helaas hebben we corona nog niet achter ons gelaten. Wij gaan er dan ook van uit dat iedereen zich aan de meest actuele maatregelen houdt tijdens deelname aan de Wandel3Daagse