1996 was het jaar van de doorbraak van Guus Meeuwis. Met "Het is een nacht" en "Per Spoor" had hij samen met Vagant twee dikke nummer 1 hits te pakken. En daar kwam nog een nummer 3 notering bij voor "Zo ver weg". Vaak in de schaduw, maar deze week niet, want hij is bij PunT NL de Klassieker.

Op maandag en woensdag avond kun je hem verwachten tussen 7 en 8 op Ros-Radio.

Verder veel nieuwe muziek van Rowwen Hèze, Dotan, Donnie en Frans Duits, Gio en Vanden Hil en Danny Vera.

Daarnaast een tip van de sluier van een nieuw album van een band die sinds halfweg jaren ’80 al niet meer bestaat: Raiders of the last Corvette. Over enkele weken krijgen we in PunT NL de primeur van dit album, maar daarover later meer.

Luisteren kan ook via Ros TVKrant, Ziggo kanaal 43, radioNED en Trined kanaal 532.

Tot PunT NL!!