Er word wat afgebouwd in Rosmalen maar ook in Nuland, Vinkel en ook Den Bosch blijft

men niet achter met slopen en weer iets moois opbouwen. Onze fotografen Ted en Henk zijn wekelijks en soms dagelijks bezig om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Ook ondergetekende doet daar aan mee met het vastleggen van al dat “gebouw” bij de Creijenhof en de Pastorie. Agelopen week stond er weer een grote hijskraan in de Hoogstraat en Dorpsstraat om deze de “blokken” waarmee de muren tegenwoordig gelijmd worden op zijn plaats te zetten zodat ze met een kraantje precies op de goeie plek gezet kunnen worden.

Ging het in eerste instantie nog redelijk langzaam nu komt er echt de vaart in en zie je muren verschijnen en zijn er iedere dag weer een paar overeind gezet en krijg je vanaf nu een idee hoe het er in de toekomst uit gaat zien. Met dank aan de “buren” Huub en Peter kan ik foto’s maken vanaf de eerste en tweede verdieping van waar zij wonen en zie je van bovenaf hoe het gaat worden. Veel kijkplezier.

Tekst en foto’s: Herman Hubers