Gisteravond opnieuw een FC Den Bosch dat er een doelpuntrijke wedstrijd van maakte helaas nog steeds zonder supporters. Vorige week tegen FC Dordrecht (2-6), vrijdagavond in eigen huis tegen Roda JC werd dat nog eens dunnetjes over gedaan. Opnieuw haalde de ploeg van coach Jack de Gier gigantisch uit: ditmaal stopte de teller op zeven doelpunten. Iets wat sinds 2000 niet meer was voor gekomen.

Met doelpunten, die vrijdagavond opnieuw vooral gemaakt werden door Jizz Hornkamp (2x) (staat reeds op achttien treffers dit seizoen) en Romano Postema (hattrick) en Steven van de Heijden (1X), heeft FC Den Bosch in de laatste drie duels het totaal aan gemaakte doelpunten over het hele seizoen met bijna de helft verdubbeld, pas na zeven goals eindigde de gigantisch pijnlijke avond voor Roda JC. Volgende week uit tegen FC Eindhoven

Verslaggever Bertie Roovers was hier bij aanwezig voor Ros radio samen met fotograaf Henk van Esch.